Individuel coaching

Individuel

Et individuelt forløb er mellem dig og din personlige coach i et fortroligt, udviklende, rart, professionelt og givende rum – en til en. Det kan foregå på din virksomhed eller i vore lokaler i Hørsholm.

  • Et personligt udviklingsforløb starter med en 2-timers session, hvor kemi og mål afstemmes, og dit personlige forløb planlægges med tid, indhold, mål, udbytte, form. På sessionen tager vi udgangspunkt i; det, du måtte bringe til bordet, din situation, dine mål og dine behov samt dine ønsker om udbytte. For nogen er et par gange eller tre nok. Andre ønsker et forløb af 10-15 gange. Og nogle igen har glæde af en fast månedlig aftale, hvor lidt af hvert kan tages op.
  • Et lederudviklingsforløb er typisk 10-12 timer, fordelt over 3-4 måneder, med fokus, indlæring, plan, mål og udbytte indenfor det ønskede og med udgangspunkt i ledelse og din personlige lederstil.
  • Executiveforløb, hvor du får sparring og udvikling med udgangspunkt i din lederrolle. Antal af gange er yderst individuelt.
  • Et outplacementforløb er afstemt mellem coachen og virksomheden, og dermed er antallet af timer bestemt. Hvordan disse bruges, aftales mellem dig som klient og coachen.
  • Et stressforløb starter med en session, hvor vi mødes og afklarer tilstand, fase samt behov for hjælp. ‘Prognose, diagnose og plan’ kalder vi det også. Derefter vurderes behovet for antal timer i det individuelle forløb, og der laves en ramme over forløbet. Her kan der komme behov for involvering af – og kommunikation med – leder og HR.
    Uanset hvor du er, mistrivsels- og stressmæssigt, og hvad du eller andre har spottet eller ikke spottet, så er der tryghed og hjælp at hente.

Der er kommunikation samt glæde og udvikling spredt ud over alle områderne. Det samme gælder indføling, nærvær, masser af erfaring og professionalisme, som gør, at du føler dig mødt, set, hørt, forstået.

Dette gode, trygge, udviklende, sjove, individuelt tilpassede, fordomsfri og personlige rum – der er DIT – kan være stærkt vanedannende for nogen – på den gode måde – og kan være det, der får dig på næste niveau – dér, hvor du ønsker det.

Se flere referencer og kontakt for mere inspiration.