karriere coachKarriereCoaching / Career Coaching

Få et spændende og udbytterigt karriereudviklingsforløb, der gør dit syn på din karriere – eller valg af karrierevej fremadrettet – tydeligere, mere interessant og motiverende – på kort tid. Vælg din karrierecoach med omhu – det betaler sig – og nogle mener endda, at enhver med respekt for sig selv og sin karriere, har en sådan coach (karrierecoach / career-coach) tæt på sig.

Uanset om du ser dit arbejds- og erhvervsaktive liv som

  1. et job
  2. en karriere
  3. et kald

er det i denne sammenhæng betegnet under ét; Karriere.

Vi tilbringer mange timer på arbejdet. Både mentalt og fysisk. Og vi har forskellige krav til, hvad det skal indeholde og give os og vores karriere. Det er en stor og vigtig del af vores liv og identitet samt kilden til god energi, når det går godt – og det er kilden til masser af dårlig energi og frustration, når det ikke går godt.

Er du det rette sted og med de rigtige kompetencer, udfordringer, indhold, udvikling og retning? Hvor tilfreds er du med det?

Udvikling, afklaring og karriere

Skal din karriere udvikle sig og i givet fald til hvad og hvor? Ved du, hvad du vil? Og kan? Ved du, hvad der giver energi og motiverer dig? Hvad har du af karriere mål? Har du overhovedet tænkt på din karriere og taget temperaturen og status for nylig?

Med enkle øvelser, modeller og sessioner, finder du hurtigt frem til nogle gode, interessante svar.

7 ud af 10, der kommer til os for karrierecoaching, ender med at blive i jobbet og udvikle det – indføre små ændringer, der gør den store forskel. Og stortrives med det.

Og så er der nogle, der indser, at det, de vil, ønsker sig og brænder for ikke lader sig gøre der, hvor de er, eller i den virksomhed, hvor de er – og de kommer videre.

Det kan også være, at det, der bragte dig i flow i din karriere tidligere – bare ikke er spændende mere. Måske du savner udfordringer? Måske du savner nye karriereveje? Måske du savner sparring og en karrierecoach, der kan “skubbe lidt til pick-up’en”!

Flere af dem, som vi har i outplacement– eller stress– forløb, kunne vi have ”undgået”, hvis vi havde haft et karrierecoach forløb med dem tidligere. Interessant tanke! 

Mange firmaer investerer i deres medarbejdere i sådanne karrierecoaching forløb – og med stort, effektivt og værdifuldt udbytte.

Motivation og karriere

Motiverede medarbejdere giver bedre bundlinie for firmaet og et bedre og mere aktivt liv for individet. Mange kan også benytte de tilegnede modeller, metoder, færdigheder og værktøjer (der jo har en menneskelig, psykologisk, udviklende tilgang kombineret med managementteorier og eksperttilgange) i deres dagligdag. Enten for dem selv eller til deres kollegaer og medarbejdere.

Der benyttes værktøjer, metoder, øvelser og modeller til afklaring af JobFundamentet; ’Det, der skal til for at have optimal arbejdsglæde og trivsel i et job’ (fagligt, socialt, udviklings- og udfordringsmæssigt samt en række andre faktorer). Og dernæst enten – en ændringsstrategi med en plan – eller – en søgestrategi med en plan for at opnå dette. Se endvidere Planlægnings- og eksekveringsfasen som er beskrevet under outplacement.

Det er dyrt for virksomheder at have medarbejdere, der mistrives, eller hvor trivsel er begrænset og arbejdsindsats ikke optimal. Et karrierecoachingforløb er en rigtig god investering for alle parter! En karrierecoach kan være den bedste gave og det, der skal til.

”Jeg har arbejdet med Susanne siden starten af 2009. Det er mit første coaching forløb, og jeg opsøgte hende pga. noget usikkerhed omkring min fremtidige karriere. Det har været yderst givtigt. Susanne er en meget professionel partner, der har hjulpet mig med at se mange aspekter fra en anden vinkel. Hendes værdianalyse, fokus på detaljerne samt alternative ideer har været en stor hjælp. Helt igennem værdifuldt.”
– Michael Rolff, Sprint

“Vi har benyttet os af Veistrup & Co. i flere sammenhænge som ledelse, kommunikation, samarbejde og indenfor karrierecoaching blandt andet i et ansættelsesforløb, hvor en karrieresamtale med den ønskede kandidat gjorde forskellen.”
– Michael Hoffmann, Home

“Jeg kan ikke anbefale Susanne Veistrup nok. Hun var udslagsgivende for, at jeg i sin tid blev sikker i min kurs”
– Sophie Egede-Schrøder, Kommunikationschef CEPOS

“Susanne er livsklog, favnende og super skarp. Hun er god til at få dig til mærke efter – også der, hvor det måske gør lidt ondt. Men det er her, hun løfter dig, og hvor du samtidig får en masse redskaber til at blive klogere på dig selv og din karriere. Jeg kan varmt anbefale hende.”
– Catja Middelboe Andersen, Nordic CMO, Canal Digital

“I worked with Susanne shortly after my maternity leave to gain insight into my career goals and objectives. Over the course of our sessions, she demonstrated an ability to work with me to articulate my own values and ambitions that was honest and clear. She was a delight to work with and was able to deal with some of my concerns and thoughts on a personal level while still being professional. I would highly recommend her to others.”
– Selena Breann Jensen, MicroSoft

Se flere referencer og kontakt for mere inspiration.