Åbne kurser

Slib kniven – Bliv klogere på kort tid og til en skarp pris, se det praktiske længere nede på siden…

Da både enkelte personer – der har hørt godt om kurserne og udbyttet – og virksomheder, der ikke kan fylde et helt hold selv – har ønsket adgang til nogle åbne kurser, tilbydes du nu enkelte 1-dags-åbent-hold-kurser til efteråret 2022 med nogle af de mest populære kursustemaer.

NU får du muligheden for at udvikle dig indenfor et udvalg af områder. (Klik på link og ny side åbner med indhold og beskrivelse)

Kurserne

Der er valgt 3 af de populære kurser. Det spænder fra kommunikation, glæde og trivsel privat såvel som på arbejdspladsen over nysgerrighed på egne og andres typer og fokus på bedre samarbejde.

Bilen kommer selv og fortæller, den trænger til service. Tandlægen sms’er dig, når bisserne trænger til eftersyn. Din forsikringsmand ringer og lægger op til gennemgang af dine policer. Hvornår er DU stoppet op og har taget et tjek på dig selv – hele vejen rundt – arbejdsmæssigt såvel som privat samt de områder, du har i dit liv.

Kunne du tænke dig:
– En dag, der handler om dig og dit liv nu og som du kunne ønske det, hvis bare lige…?
– Få et overblik og en handlingsplan til at komme derhen!
– At lære enkle metoder og værktøjer, der giver mening i den retning og som kan støtte dig i din udvikling?
– At få nogle powerfulde ord, der kan forandre mønstre?
– Få fokus på det, der er vigtigt for dig?
– At lære at ændre udvalgte vaner?
– Få en afklaring, der giver ro og glæde?

JA TAK – meld mig til ‘Work-Life Balance og High Performance Habits’ kursusdagen, torsdag, den 15. september 2022…info@veistrup.dk

“Endnu et fantastisk kursus med Susanne Veistrup som engageret underviser – denne gang i Work-Life Balance – High Performance Habits. Tak for ny teori og redskaber til brug både arbejdsmæssigt og privat.”
– Susanne Vivi Bruun, Novo Nordisk

Man kan være et tal, en farve, et bogstav eller en bogstavskombination… Der findes mange persontypologier, og der er mange ophavsmænd og -kvinder, der hver har en mening og et system. På denne dag får du en ‘light’version, med ting og kendetegn, der er retningsangivende og kan give mening omkring, hvad du trives med, hvordan du helst vil kommunikeres til, hvordan du i flere henseender er. Vi putter ikke folk i kasser – men taler om pejlemærker og præferencer. Det er en sjov, udviklende dag, hvor du bliver klogere på dig selv såvel som på dine omgivelser. Det øger forståelsen, du motiveres automatisk til at ændre din adfærd alt efter, hvem du taler med og pludselig forstår du dig selv og alle de andre bedre.

Kunne du tænke dig
– At lære mere om dig selv og folk i dine omgivelser?
– At blive bedre til at forstå dig selv og andre – og til at samarbejde?
– At se, høre og forstå, hvordan du virker på andre?
– Lære din egen og måske også dine kollegaers, venners, familiemedlemmers ellers chefs typer at kende?
– At stå stærkere i dig selv?

JA TAK – meld mig til ‘Kender du typen’ kursusdagen, tirsdag, den 1. november 2022…info@veistrup.dk

“Godt overblik, gode og enkle værktøjer og forbilledlig formidling.”
– Peter Falk, DSB
“Jeg har lært så meget. Det, Susanne kan give, bl.a. til at tænke anderledes, er guld værd!”
– Jette Storm, Frederikssund Kommune

Kender du det, at du forlader en samtale og tænker – “hvorfor sagde jeg ikke …?” Eller synes, du har noget på hjertet, men det kommer forkert ud? Eller ønsker, at folk lytter til dig – og forresten også, at du bliver bedre til at lytte til dem? Eller nemt bliver vred eller ked? Eller ikke får den værdi i din tale, som du synes, der skal være? Eller ikke får indflydelse eller taletid, når flere er samlet? Det kan du gøre noget ved.

Kunne du tænke dig:
– At lære at læse din modpart og målrette din kommunikation derefter?
– At blive skarpere og stærkere i din kommunikation?
– Lytte og tale, så du får indflydelse?
– At forstå og blive forstået? At få værktøjer til at opnå, hvad du ønsker?
– At kunne sige din mening på en respektfuld og anerkendende måde?

JA TAK – meld mig til ‘Målrettet og effektiv kommunikation’ kursusdagen, onsdag, den 30. november 2022…info@veistrup.dk

“Det har været et ultra inspirerende kursus med mange gode eksempler fra det virkelige liv, der hjælper til bedre forståelse og skaber knager til at hænge læringen på. Kommer godt rundt om emnet “Målrettet og effektiv kommunikation” og giver nye redskaber.
Meget motiverende underviser!”
– Pernille Nissen, Novozymes
      – og der er masser af personlig udvikling i alle kursusdagene også.

Der er begrænset antal pladser. Først til mølle…

DU FÅR:
Med garanti noget med hjem. Du får en dag med blanding af øvelser, undervisning, teori og eksempler samt masser af fif og gode råd – og nogle grin undervejs.
En hel dag med fokus på dig, dine udfordringer og ønskede udviklingspunkter.

HVEM ER UNDERVISEREN:
Det er så mig, der er Susanne Veistrup. Jeg er Professionel Erhvervscoach med +10.000 timers coaching erfaring og har hjulpet +140 virksomheder i de seneste 14 år, jeg har været selvstændig. Jeg er Certificeret Business-, Life- og StressCoach samt Kognitiv Erhvervscoach. Jeg er direkte i min undervisningsform og bruger masser af eksempler, så det bedre huskes, forstås og så motivationen for, at du selv kan handle på det efterfølgende, øges.

DET PRAKTISKE:
Herunder følger lidt information vedrørende selve kursusdagen.

TID og STED:
1 dag fra kl. 9:00 – 16:30 – på Kærvej 8, 2970 Hørsholm.

FORPLEJNING:
Kurserne er inkl. forplejning.
08:15 – Vi åbner dørene for registrering, og der vil være friskbagt morgenbolle samt juice, kaffe/te og isvand.
12:00 – Frokosten består af en lækker sandwich udefra
14:30 – Vil der være lidt mundgodt i pausen.
Dagen igennem er der kaffe/te samt isvand. Har du specielle præferencer eller allergener, bedes det meddelt ved tilmelding

PRIS:
I stedet for kr. 3.850,- for en dag, tilbydes du det til kr. 1.850,- (+ moms for virksomheder, inkl. moms for private.)

KURSUSMATERIALE:
Du får udleveret en personlig udviklingsbog samt får eftersendt et link til det slide-sæt, der benyttes på dagen. Du skal selv medbringe en god skriver – eller flere.

UNDERVISNINGSFORM:
Undervisningsformen er designet med hovedvægten lagt på praktisk orienteret udvikling med fokus på undervisning, der skal give målbare kompetencer. Er et miks af live undervisning, workshop, refleksion, teamarbejde, opgaver på egen hånd samt udpluk af og henvisninger til udvalgt fagrelevant materiale samt den, til enhver tid, bedste litteratur, opgaver og links.

Underviseren leverer varen seriøst, humoristisk, engageret og med høj energi samt med masser af eksempler, så tingene huskes, mens vi nyder rejsen. En god dag, der er værd at bruge tid på.

HVAD SIGER ANDRE:
Her er et udpluk af, hvad andre siger om kurser, deres udbytte, hvordan de har rykket samt deres anbefalinger:

“Jeg vil blot dele med jer min begejstring over workshoppen i går, det var super. Susanne er en dygtig foredragsholder og et inspirerende menneske, der kan levere en vigtig og alvorlig pointe med humor.”
– Lisbeth Skovhave
“Gode metaforer og historier. Underholdende og lærerigt.”
– Deltager på “Lederens Personlige Afklaring” – Netværk Danmark Ledergruppe
“Susanne er skarp! I alt hvad hun arbejder med, og man får smæk for skillingen og utroligt mange “aha oplevelser” i løbet af kort tid. Med et smilende væsen og en dejlig tilgang i øjenhøjde, opnår Susanne at komme ind under huden på folk og giver dig noget at tænke over. Både erhvervsmæssigt og privat. Vi har haft glæde af Susanne til flere arrangementer, og hver gang har været en bragende succes.”
– Karsten Gråbæk, Attityde
“Vi har med glæde brugt Susanne til så forskellige opgaver, hvor hendes store kommunikative evner og klarsyn virkelig kommer til sin ret. Hun er uden tvivl i særklasse til at lytte, skære ind til benet og hjælpe dig videre på den bedste og mest konstruktive måde.”
– Michael Hoffmann, Home
“Susanne Veistrup underviser i Kommunikation & Personlig Udvikling på vores højskoler i udlandet. Hun gør en stor forskel for de unge mennesker, er inspirerende, passioneret og kompetent. De lærer sig selv bedre at kende og får gode værktøjer for livet.”
– Anne Engberg, Direktør & Ejer, Dansk Studie Center
“Sjældent har jeg rykket mig så meget på så kort tid. Susannes ‘High Performance Habits’ bruger jeg dagligt, og resultaterne kommer prompte. Den ærlige, direkte feedback er stærk. Jeg ser min lederstil styrket.”
– Thomas Hansen
“Jeg er på bare ½ dag blevet mere bevidst i min kommunikation, meget bedre til at lytte og kommunikere med mine kollegaer, få mit budskab ud og sikre, de forstår. Jeg giver forløbet en 10’er på 10-skala’en og vil anbefale det til andre.”
– Anne-Marie Gamborg Hansen, Lead Planner, Colt Technology Services A/S
“Hos Susanne er man i trygge hænder og fantastisk, hvordan hun kan hjælpe, så man får værktøjer til at opnå bedre kommunikation!“
– Christina Lauder Skourup

JA TAK – meld mig på… info@veistrup.dk – Der er begrænset antal pladser og jeg vil gerne sikre mig en af dem.

JA TAK – Jeg vil gerne høre mere om … info@veistrup.dk