Undervisning

Undervisning og kursus

Undervisning, der kan inspirere, guide, motivere. Som primær underviser – eller som medunderviser.

Indenfor et af mine specialer – eller specialudviklet og virksomhedsspecifik. Og så selvfølgelig virksomhedstilpasset.

Undervisning af enkeltpersoner og teams – som temadage, forløb eller i forbindelse med interne fokusområder. Det kunne være, at der i en periode skulle være fokus på forandring og kommunikation. Så kunne vi starte med et kick-off, derefter individuelt 1:1 seancer samt nogle opfølgningsworkshops af halve eller hele dages varighed og så afsluttende med et fællesmøde, hvor forløbet også blev afrundet.

Undervisning – kursus og akademi

Det kunne også være et 1-dages kursus, hvor du bliver bedre som leder og kan udvikle din lederrolle. Eller et 1-dages kursus, hvor I lærer at spotte og håndtere stress. Eller et 2-dages kursus, hvor I har fokus på teamet, salget, samarbejdet, ledelse, motivation, forandringer og kommunikation samt, hvordan I som individer såvel som team løftes til næste niveau. Vi udvikler også akademier, som består af flere dages undervisning og kursusdage samt individuelle udfordringer over en given periode. Altsammen for at sikre, at niveauet løftes.

Formen?
Formen gør, at indlæring gøres relevant og huskes. Målrettes og portionsanrettes. Det vil være et miks af undervisning, gruppearbejde (ja, det er bare det, der skal til, for at I rykker), delinger, fremlæggelser og drøftelser i plenum mm. Undervisningen er varieret og spækket med eksempler, der gør det levende og nærværende – og drager jer med ind i temaets univers.

”Endnu et fantastisk kursus med Susanne Veistrup som engageret underviser – denne gang i kommunikation. Tak for ny teori og redskaber til brug både arbejdsmæssigt og privat.”
– Susanne Vivi Bruun, Novo Nordisk

”Den dybe indsigt og forståelse for hvad, der giver resultater i coaching, har jeg fået af Susanne. I sin praksis som Coach Trainer og Feedbacker er Susanne troværdig, skarp, præcis, kreativ og empatisk. Susanne er en meget autentisk person, og som coach er hun et forbillede. Jeg kan anbefale Susanne til alle, der ønsker varig forandring og fine resultater.”
– Lene Clemens, Senior specialist, Leadership Development, Vestas

”Susanne er en ualmindelig målrettet og dedikeret med de rette menneskelige relationer og den fleksibilitet, der kræves i et stærkt konkurrencepræget marked. Hendes kommunikations form er direkte og uden omsvøb. Jeg vil til enhver tid anbefale Susanne som samarbejdspartner.”
– Mogens Klein, CEO Comdeco Ltd.

”Mange gode værktøjer, som vi kan bruge med det samme.”
– Bent Kjeldsen

”Det har været et ultra inspirerende kursus med mange gode eksempler fra det virkelige liv, der hjælper til bedre forståelse og skaber knager til at hænge læringen på. Kommer godt rundt om emnet “Målrettet og effektiv kommunikation” og giver nye redskaber.
Meget motiverende underviser!”
– Pernille Nissen, Novozymes

”Du har en superdejlig approach, gode værktøjer og indfaldsvinkler. Jeg er vild med din energi! Den smitter.”

”Susanne leverer varen seriøst, humoristisk, engageret og med høj energi samt med masser af eksempler, så tingene huskes og indlæres, mens vi nyder rejsen.”

”I have experienced Susanne as a teacher and lecturer at the education “Communication in Practice” and found the education and engagement in top class, at a very high level and with great commitment. Susanne managed really to “move” participants in the program, and it gave me the insight to communicate more clearly to different types of people!”
– Mike Martinussen

Se flere referencer og kontakt for mere inspiration.