Veistrup & Co

Karrierecoaching​

Er du det rette sted?

Få et spændende og udbytterig karriereudviklingsforløb, der gør dit syn på din karriere – eller valg af karrierevej fremadrettet – tydeligere, mere interessant og motiverende – på kort tid.

Vælg din karrierecoach med omhu – det betaler sig – og nogle mener endda, at enhver med respekt for sig selv og sin karriere, har en sådan coach (karrierecoach / career-coach) tæt på sig.

Uanset om du ser dit arbejds- og erhvervsaktive liv som et
 job, en karriere eller et kald er det i denne sammenhæng betegnet under ét; Karriere.

Vi tilbringer mange timer på arbejdet. Både mentalt og fysisk. Og vi har forskellige krav til, hvad det skal indeholde samt give os og vores karriere.

Det er en stor og vigtig del af vores liv og identitet samt kilden til god energi, når det går godt – og det er kilden til masser af dårlig energi og frustration, når det ikke går godt.

Er du det rette sted og med de rigtige kompetencer, udfordringer, indhold, udvikling og retning?
Hvor tilfreds er du med det?

"7 ud af 10, der kommer til os for karrierecoaching, ender med at blive i jobbet og udvikle det – indføre små ændringer, der gør den store forskel. Og stortrives med det."

Businessman talking on cell phone

Udvikling, afklaring,
retning og karriere

Skal din karriere udvikle sig og i givet fald til hvad og hvor? Ved du, hvad du vil? Og kan? Ved du, hvad der giver energi og motiverer dig? Hvad har du af karrieremål? Har du overhovedet tænkt på din karriere og taget temperaturen og status for nylig?

 

Med enkle øvelser, modeller og sessioner, finder du hurtigt frem til nogle gode, interessante svar.

 

Flere af dem, som vi har i outplacement– eller stress– forløb, kunne vi have ”undgået”, hvis vi havde haft et karrierecoach forløb med dem tidligere. Interessant tanke! 

Mange firmaer investerer i deres medarbejdere i sådanne karrierecoachingforløb – og med stort, effektivt og værdifuldt udbytte.  Det er ikke kun 100% firmaets ansvar med din karriere – men det er god forretning!

 

Motivation og karriere

Motiverede medarbejdere giver bedre bundlinie for firmaet og et bedre og mere rigt, aktivt liv for individet. Mange kan også benytte de tilegnede modeller, metoder, færdigheder og værktøjer (der jo har en menneskelig, psykologisk, udviklende tilgang kombineret med managementteorier og eksperttilgange) i deres dagligdag. Enten for dem selv eller til deres kollegaer og medarbejdere.

Det er dyrt for virksomheder at have medarbejdere, der mistrives, eller hvor trivsel er begrænset og arbejdsindsats ikke optimal. Et karrierecoachingforløb er en rigtig god investering for alle parter! En karrierecoach kan være den bedste gave og det, der skal til.

Se endvidere Planlægnings- og eksekveringsfasen som er beskrevet under outplacement.

Happy beautiful old female businesswoman smiling looking away in office.