Veistrup & Co

Stresscoaching

Genfind din ro og balance

Stress kan ramme enhver. Stress er kroppens eget forsvarsmæssige beredskabssystem (kamp-flugt), der sætter ind.

Langvarig stress skal tages alvorligt, og der skal gøres noget. Dit immunforsvar svækkes. Fysiske symptomer øges, ændringer i adfærd ses og mærkes samt smertefulde følelser kommer til. Endvidere påvirkes dine kognitive evner.

Stress er ikke en sygdom, men en overbelastning. En sund reaktion på en usund situation. Og stress er en tilstand.

Krop og psyke har længe givet tegn på, at noget er galt. Desværre overhører mange disse signaler. Så øges styrken – og måske mængden – indtil vi enten vælger at gøre noget, eller i værste tilfælde kollapser.

Jeg bruger samtaleteknik, spørgsmål, vinkler og metoder til at gennemgå stresstegnene og stressorerne, og jeg spørger ind til dit liv i sin helhed. Som erfaren stresscoach er jeg bevidst om de mange faktorer i de stressende områder.

Det kan være ting i privatlivet, dagligdagen, arbejdslivet mm. Herefter afklares på hvilket stadie, du som stressramt er. Ud fra dette laver jeg en handlingsplan for dit forløb – evt. med involvering af HR og leder i din virksomhed.

Nogle gange er det større tiltag og forløb, der er behov for. Men ret ofte er det små kursændringer, nye vinkler og din egen indsigt undervejs, kombineret med enkle, pragmatiske værktøjer og anderledes måder at tænke på, der gør den store forskel.

Jeg underviser også i stresshæmmende faktorer. Og dette er meget værdifuldt og livsbekræftende.

"Du, som klient, tages forsigtigt, kærligt og situationsbestemt gennem disse sessioner med mærkbare resultater til følge."

portrait of stressed businessman at workplace with laptop in office

Livet er da for godt og for kort til stress.

Jeg er meget bevidst om min rolle og ansvar som stresscoach. Indebærer det tiltag med henvisning til læge og/eller psykologer, gør jeg det, ligesom jeg samarbejder med disse instanser i det videst mulige omfang, der, hvor det er gavnligt og nødvendigt.

Endvidere veksler jeg mellem den coachende tilgang og den rådgivende, vejledende tilgang – alt efter din situation og det stadie, du er på. Stress skal tages alvorligt – og i tide.

Vi taler om forebyggende og helbredende stress. Jo før vi sætter ind, jo bedre, billigere og mindre smertefuldt.

Stressed businessman.

Stressmanagement er uddannelse og undervisningm

Emnerne og udbyttet går fra at lære deltagerne at spotte de stressede medarbejdere – stressorerne i egen afdeling – over signaler og tegn hos individer og i organisationen – til håndtering af dette, viden om processer og metoder til at få medarbejdere, ledere og afdeling på rette kurs igen.

Endvidere får I brugbare forslag, øvelser og konkrete eksempler på stresshæmmende ting, I kan indføre.

Undgå sygdom, mathed, stress og udbrændthed. Opnå i stedet motiverede, engagerede, energiske og effektive medarbejdere og ledere.

Jeg samarbejder med en af branchens mest anerkendte og benyttede stresseksperter, Majken Matzau og Matzau Erhvervspsykologer om såvel individuelle forløb som kurser, foredrag, undervisning og arrangementer.

Kontakt mig for en uddybning eller et tilbud på undervisning eller workshop.

Stressed businessman.