Udvikling

Udvikling

Ret ofte giver coaching glæde og udvikling i forbindelse med et forløb, hvor hovedformålet er fokus på karriere, ledelse, salg, stress eller outplacement. Men glæde-trivsel og udvikling er også områder, der kan være den primære indgangsvinkel – og dermed kan stå alene.

Udvikling er noget, der er vigtigt for os alle. Hvis vi ikke havde dette naturlige drive, lå vi stadig ved mors bryst.

Du får værktøjer, modeller og metoder til udvikling – mens du udvikler dig. Indenfor hvilke områder, har du brug for at udvikle dig lige nu? Hvor er du – og hvor vil du hen? Mål, planer, eksekvering og den store glæde, når vi lykkedes – er noget af det, du får med – individuelt og i teams.

Styrk dig og din udvikling med et forløb. Det er en god investering, der hurtigt tjener sig hjem.

“Vi har brugt Susanne til så forskellige opgaver som personlig udvikling, coaching, karriere og konfliktløsning – individuelt og i teams, hvor hendes store kommunikative evner og klarsyn virkelig kommer til sin ret. Hun er uden tvivl i særklasse til at lytte, skære ind til benet og hjælpe dig videre på den bedste og mest konstruktive måde.”
– Michael Hoffmann, Home

“Perfect personal match – det blev den altoverskyggende faktor, der gav mig det store personlige udbytte af de timer, jeg fik hos Susanne. Susanne forstod med det samme, hvorfor jeg var der, og hvad jeg havde brug for. Hun kunne læse mig, og det gav et fantastisk resultat. Hun blev en ven i min livskrise og gav mig konkrete udfordringer og værktøjer til at få sat det hele i perspektiv, så jeg kunne komme videre.”
– Anne Larsen, Colt

“Susanne formår at give mig den ene aha-oplevelse efter den anden. Hun er formidabel til at få mig til at stoppe op og fokusere, sådan at de barrierer og forhindringer, jeg som udgangspunkt vurderede til at være for store og uovervindelige, pludselig bliver små og uanseelige. Susanne er hamrende dygtig til at få mig til at se (nye) muligheder og alternativer. Ikke mindst, så er jeg altid fyldt med energi og i højt humør efter en session med Susanne. Susanne er den bedste investering, jeg har gjort i min virksomhed til dato.”
– Lene Siggård Aagaard Coach og underviser, Inspira Factum

“Susanne has helped me understand how I should perform with an even greater result. She helped me to realize how easy it is with just some minor changes to gain better control and to be more efficient in my daily work. She has a positive attitude and professional mind setting that is very contagious and I was always looking forward to meet Susanne. Even if it was late in the evening I was bubbling with energy after our meetings. I’m happy to give her my warmest recommendations.”
– Rickard Johansson

Se flere referencer og kontakt for mere inspiration.