Veistrup & Co

Individuelt forløb

Happy businesswomen doing a handshake

Individuel coaching – som enkeltsessioner eller forløb

Et individuelt forløb er mellem dig og din personlige coach i et fortroligt, udviklende, rart, professionelt og givende rum – en til en. Det kan foregå på din virksomhed eller i vore lokaler i Hørsholm. 

Der er kommunikation samt glæde og udvikling spredt ud over alle områderne. Det samme gælder indføling, nærvær, masser af erfaring og professionalisme, som gør, at du føler dig mødt, set, hørt, forstået.

Dette gode, trygge, udviklende, sjove, individuelt tilpassede, fordomsfri og personlige rum – der er DIT – kan være stærkt vanedannende for nogen – på den gode måde – og kan være det, der får dig på næste niveau – dér, hvor du ønsker det.

Happy businesswomen doing a handshake

Sparringspartner, konsulent og coach for ledelsen på flere niveauer!

Nogle vælger en fast ugedag eller fast dag om måneden, hvor coachen(e) er i virksomheden og hvor alle – eller udvalgte – medarbejdere – høj som lav – booker sessioner. Enten som ’mental massage’ eller led i forløb og strategi. Når rammerne er på plads, booker medarbejdere sessioner direkte med deres personlige coach. Her drøfter vi mål og udbytte, og sammen laver vi en plan.

Der afholdes 1 times inspirationsmøde i virksomheden for medarbejderne.

Andre har ledere eller HR som den koordinerende enhed med hensyn til at lave rammer og aftaler for hvem, der kan eller skal have glæde af coaching og aftalte timer. Forløbene er definerede, aftalt i pakker, enten på forhånd som koncepter eller individuelt aftalt fra gang til gang. Og andre igen har coachen tilknyttet bestemte temaer – f.eks. ledelsesudvikling, stress, forandringer, kommunikation, trivsel og arbejdsglæde, kompetenceudvikling, effektiviseringer, fokusperioder i f.eks. salgsafdelingen mm.
Waist up of confident and creative leader woman

- Alt fra dem, der ikke klarer sig så godt og skal have et venligt skub i den rigtige retning

- Til dem, der ønsker udvikling af kompetencer, styrker, kommunikationsfærdigheder, konflikthåndteringsværktøjer, forandringsparathed mm.

- Til high performere, der ønsker fokus og udvikling, og som firmaet ikke vil af med, men ønsker at sikre sig, at de bliver.

Overordnet introduktion

Et personligt udviklingsforløb starter med en 2-timers session, hvor kemi og mål afstemmes, og dit personlige forløb planlægges med tid, indhold, mål, udbytte, form. På sessionen tager vi udgangspunkt i; det, du måtte bringe til bordet, din situation, dine mål og dine behov samt dine ønsker om udbytte. For nogen er et par gange eller tre nok. Andre ønsker et forløb af 10-15 gange. Og nogle igen har glæde af en fast månedlig aftale, hvor lidt af hvert kan tages op.

Forløb

Et lederudviklingsforløb er typisk 10-12 timer, fordelt over 3-4 måneder, med fokus, indlæring, plan, mål og udbytte indenfor det ønskede og med udgangspunkt i ledelse og din personlige lederstil.

Forløb

Executiveforløb, hvor du får sparring og udvikling med udgangspunkt i din lederrolle. Antal af gange er yderst individuelt

Forløb

Et outplacementforløb er afstemt mellem coachen og virksomheden, og dermed er antallet af timer bestemt. Hvordan disse bruges, aftales mellem dig som klient og coachen.

Forløb

Et stressforløb starter med en session, hvor vi mødes og afklarer tilstand, fase samt behov for hjælp. ‘Prognose, diagnose og plan’ kalder vi det også. Derefter vurderes behovet for antal timer i det individuelle forløb, og der laves en ramme over forløbet. Her kan der komme behov for involvering af – og kommunikation med – leder og HR.
Uanset hvor du er, mistrivsels- og stressmæssigt, og hvad du eller andre har spottet eller ikke spottet, så er der tryghed og hjælp at hente.