Veistrup & Co

Individuelt forløb

Happy businesswomen doing a handshake

Individuel coaching - som enkeltsessioner eller forløb

Et individuelt forløb foregår 1:1 mellem dig og din personlige coach i et fortroligt, professionelt, udviklende og givende rum. Du vælger selv, om det skal foregå på din virksomhed eller i mine lokaler i Hørsholm.

I coachingen indgår både kommunikation samt glæde og udvikling spredt ud over alle områderne. Du vil blive mødt med indføling, nærvær, masser af erfaring og professionalisme, som gør, at du føler dig set, hørt og forstået.

Dette trygge, udviklende, sjove, individuelt tilpassede, fordomsfri og personlige rum – der er DIT – kan være stærkt vanedannende på den gode måde. Det kan være lige det, du mangler for at få dig op på det næste niveau. Dér, hvor du ønsker at være.

Happy businesswomen doing a handshake

Sparringspartner, konsulent og coach for ledelsen på flere niveauer!

Nogle vælger en fast ugedag eller fast dag om måneden, hvor coachen(e) er i virksomheden, og hvor alle – eller udvalgte – medarbejdere booker sessioner. Enten som ’mental massage’ eller som led i forløb og strategi. Når rammerne er på plads, booker medarbejderne sessioner direkte med deres personlige coach. Her drøfter vi mål og udbytte, og sammen laver vi en plan.

Der afholdes 1 times inspirationsmøde i virksomheden for medarbejderne.

Andre virksomheder har ledere eller HR som den koordinerende enhed med hensyn til at lave rammer og aftaler for hvem, der kan have glæde af coaching og aftalte timer.

Forløbene er definerede, aftalt i pakker, enten på forhånd som koncepter eller individuelt aftalt fra gang til gang.

Og andre virksomheder igen vælger at have coachen tilknyttet bestemte temaer fx ledelsesudvikling, stress, forandringer, kommunikation, trivsel og arbejdsglæde, kompetenceudvikling, effektiviseringer, fokusperioder i fx salgsafdelingen mm.

Waist up of confident and creative leader woman

 • Alt fra dem, der ikke klarer sig så godt og skal have et venligt skub i den rigtige retning
 • Til dem, der ønsker udvikling af kompetencer, styrker, kommunikationsfærdigheder, konflikthåndteringsværktøjer, forandringsparathed mm.
 • Til high performere, der ønsker fokus og udvikling, og som firmaet ikke vil af med, men ønsker at sikre sig, at de bliver.
 • Overordnet introduktion

  Et personligt udviklingsforløb starter med en 2-timers session, hvor kemi og mål afstemmes, og dit personlige forløb planlægges med tid, indhold, mål, udbytte, form. På sessionen tager vi udgangspunkt i det, du måtte bringe til bordet, din situation, dine mål og dine behov samt dine ønsker om udbytte. For nogen er et par gange eller tre nok. Andre ønsker et forløb af 10-15 gange. Og nogle igen har glæde af en fast månedlig aftale, hvor vi tager forskellige emner op. Kontakt mig her for mere information

  Forløb

  Et lederudviklingsforløb er typisk på 10-12 timer fordelt over en periode på 3-4 måneder. Hver session med fokus, indlæring, plan, mål og udbytte inden for det ønskede og med udgangspunkt i ledelse og din personlige lederstil.

  Du får værktøjer, modeller og metoder, der hjælper dig med at udvikle dig, dine kompetencer, styrker og egenskaber. Læs mere her

  Forløb

  Hvis du vælger et executive forløb, kan du se frem til at få sparring og udvikling med udgangspunkt i din specifikke lederrolle. Hvor mange sessioner, der er brug for, er yderst individuelt. Læs mere her

  Forløb

  Et outplacement forløb er afstemt mellem coachen og virksomheden, og dermed er antallet af timer bestemt. Hvordan disse skal bruges, bliver aftalt mellem dig og coachen. Dernæst får du en skarp afklaring, som har en værdifuld effekt i det videre forløb. Læs mere her

  Forløb

  Et stressforløb starter med en session, hvor vi mødes og afklarer tilstand, fase samt behov for hjælp. Vi kalder det for: Prognose, diagnose og plan. Derefter vurderes behovet for antal timer i det individuelle forløb, og der bliver lavet en ramme over forløbet. Her kan der komme behov for involvering af og kommunikation med leder og HR.

  Uanset hvor du er, mistrivsels- og stressmæssigt, og hvad du eller andre har spottet eller ikke spottet, så er der tryghed og hjælp at hente. Læs mere her