salgscoaching

SalgsCoaching

Få et spændende og udbytterigt salgsudviklingsforløb, der gør dig til en bedre sælger på kort tid.

Om du er

  • top-performende sælger, salgschef eller salgsdirektør
  • mellemgod, der ønsker at blive bedre – eller
  • low-performer, der skal undgå diverse programmer og evt. fyring

kan du have stort gavn og udbytte af et salgscoachingforløb.

Vi kan altid blive bedre.

Nogle kan – men vil ikke. De kan motiveres.
Nogle vil – men kan ikke. De kan uddannes og udvikles.
Og hvis du hverken kan – eller vil – kan du have gavn af karrierecoaching, så vi kan finde den rette hylde til dig.

Firmaer betaler f.eks. deres sælgere et månedligt biltilskud på kr. 4.000,-. Ved 5 sælgere er dette kr. 240.000 om året. Så firmaet investerer i at få sælgerne ud til kunderne, men når vi så spørger, hvor meget de investerer i at udvikle, motivere og dygtiggøre dem – er svaret sjældent i den størrelsesorden.

Interessant.

Vores erfaring er, at et salgscoachingforløb hurtigt tjener sig hjem.

Der fokuseres på det, der skal til. Det kan være pipelinemanagement, fokus, spørgeteknik, attitude, ansvar, motivation og mål, kommunikation, begejstring, indvendinger og værktøjer samt viljen til sejr (vindermentalitet) – og sidst men ikke mindst – eksekvering. Endvidere opnås et kompetenceløft til gavn for salgsleder, sælger og virksomhed.

“Normalt er jeg faktisk ikke så meget til salgskurser, da det som oftest er forfattet af en mandlig brøleabe eller en teoretiker; begge med ensidige perspektiver på Salgets Fagre Verden, men Susanne formår at sammenfatte de hårde (indvendinger, analyse og closing) faktorer med de bløde ditto (menneskelige egenskaber og attitude), hvilket gør inputs’ene langt mere anvendelige.”
– Olivier Amann, Sales Executive, TRUSTPILOT

“Susanne er en fantastisk Coach. Jeg har haft adskillige sessioner gennem årene og hver gang fået et godt udbytte med hjem. Susanne evner at stille de skarpe spørgsmål, der tvinger en til at reflektere over situationen, så man slipper af med frustrationer og opnår klarhed i sine tanker og overvejelser. Hun har samtidig en rigtig god indsigt i salgsverden, hvilket betyder meget, når man skal coaches i sit professionelle arbejde. Jeg vil varmt anbefale Susanne som coach til enhver salgsorganisation.”
– Michael Mortensen, Top performende SalesManager, Secunia

“I can without hesitation recommend Susanne as a brilliant coach as well as top$ sales professional. She will heighten the professional and personal level of skill’s in any business professional. A great value for both the company as well as the individual.”
– Martin Helms, CEO Rackhosting

Se flere referencer og kontakt for mere inspiration.