Veistrup & Co

Hvad giver det mig?

Enkle, gennemprøvede, pragmatiske modeller, værktøjer og indsigter.

Årsagen til forløb kan være meget forskelligt og individuelt, og derfor tilpasser jeg de individuelle forløb og skræddersyr dem efter behov. Min værktøjskasse er stor, og lige så er min erhvervs- og livserfaring.

Jeg hører ofte mine klienter:

 • melde tilbage om varige kvantespring
 • være positivt overrasket over, hvor virkningsfuldt det er
 • være et andet – og bedre sted – på flere udvalgte fokusområder
 • årevis efter bruger elementer, indsigter og guldkorn fra forløbet

“Jeg ved ikke præcis, hvad det er, du gør, men det virker i den grad for mig!”

Hvad det giver dig

Nogle gode rammer, hvor du får et trygt, fortroligt og tillidsfuldt forhold. Hvor du er mere glad og motiveret, ’tror på det’ og har fået gode, stærke værktøjer, der gør en forskel langt ud i fremtiden. Nogle søger:

 • Udvikling
 • Afklaring
 • Fokus
 • Forståelse
 • Indsigt
 • Viden
 • Ændring af tilstand(e)
 • Større selvværd og selvtillid
  • Bevidsthed
  • Hjælp/sparring
  • Glæde, energi, motivation og trivsel
  • En positiv og varig ændret adfærd
  • At blive en bedre og stærkere leder
  • Kompetenceløft
  • En plan
  • Ro