pc 742Glæde – Trivsel

– en positiv “bivirkning” – eller det primære mål

Coaching giver ofte giver glæde og udvikling i forbindelse med et forløb, hvor hovedformålet er fokus på karriere, ledelse, salg, stress eller outplacement. Men glæde, trivsel og udvikling er også områder, der kan være den primære indgangsvinkel – og dermed kan stå alene.

Kender du det, at du føler dig lidt ligeglad, lidt leverpostejfarvet, på en skala fra 1-10 som en rund 5’er…?

Dét kan der gøres noget ved. Lykke er måske ikke en tilstand, du kan være i hele tiden – men jo oftere, du mærker det – jo gladere føler du dig. Og det er værd, at ”få for 10 kroner mere af”.

Hvis du ikke ved, hvor skoen trykker – kan vi sammen finde ud af det. Og hvis du véd det – og ønsker værktøjer, modeller og vinkler til at gøre noget ved det – så er det dét, vi gør.

Det kan være små ændringer – og det kan være i privatlivet eller på jobbet – der kan gøre den store forskel. En enkel, superkort og effektiv øvelse sætter skub i og fokus på afklaring. Lad os starte der. Jo før, jo bedre. Værktøjer for livet – i mere end én forstand.

Du vil få klarhed og overblik.

Livet er da for kort til at være mellemfornøjet – når nu man kan blive gladere.

“Jeg kender Susanne som en professionel og livsglad sælger med sans for både det faglige og det menneskelige.”
– LiseLotte Bach, BRF

“Jeg har ved flere lejligheder samarbejdet både professionelt og personligt med Susanne som leverandør af coaching ydelser. Alle gange har det været en stor fornøjelse med konstruktivt og fremadrettet udbytte af høj værdi. I November 2010 fik jeg hyret Susanne ind til en 3 timers arrangement/workshop i projektlederklub 2 under Dansk IT med overskriften “arbejdsglæde og trivsel”. Et arrangement der af deltagerne blev evalueret til 4,5 på en skala fra 1-5. Et arrangement med intensitet, dynamik, nærvær, overraskelser, øvelser og refleksioner. Susanne er god til at møde folk “der, hvor de er” og tage en god dialog. Susannes værktøjskasse er enorm og hun er god til at finde de værktøjer der virker i en given situation og kommunikere disse videre så de også kan bruges når man er “gået hjem”. Jeg kan varmt anbefale Susanne som leverandør af coaching ydelser både personligt og i større grupper/teams.”
– Søren Bonde, Europæiske

Se flere referencer og kontakt for mere inspiration.