Veistrup & Co

Glæde og trivsel

En positiv "bivirkning" eller det primære mål?


Coaching giver ofte giver glæde og udvikling i forbindelse med et forløb, hvor hovedformålet er fokus på karriere, ledelse, salg, stress eller outplacement.

Glæde, trivsel og udvikling er dog også områder, der kan være den primære indgangsvinkel – og dermed kan stå alene.

Kender du det, at du føler dig lidt ligeglad, lidt leverpostejsfarvet, på en skala fra 1-10 som en rund 5’er…?

Dét kan der gøres noget ved. Lykke er måske ikke en tilstand, du kan være i hele tiden – men jo oftere, du mærker det – jo gladere føler du dig. Og det er værd at ”få for 10 kroner mere af”.

 

"Det har været en helt fantastisk proces med en rolig, men meget professionel tilgang. Susanne har vist og lært mig enormt mange ting, til at jeg i dag er gladere samt har et kæmpe overskud til at gribe mine opgaver struktureret an.

- René Andersen, Colt Technology

Stressed businesswoman under pressure to finish job deadline

Få klarhed og overblik

Hvis du ikke ved, hvor skoen trykker, finder vi ud af det sammen. Og hvis du godt ved det – og ønsker værktøjer, modeller og vinkler til at gøre noget ved det – så er det dét, vi gør.

Det kan være små ændringer, og det kan være i privatlivet eller på jobbet, der kan gøre den store forskel. En enkel, superkort og effektiv øvelse sætter skub i og fokus på afklaring. Lad os starte der. Jo før, jo bedre. Værktøjer for livet – i mere end én forstand.

Du vil få klarhed og overblik.

Livet er da for kort til at være mellemfornøjet, når nu du kan blive gladere.

Kontakt mig her, hvis jeg skal hjælpe dig til mere glæde og trivsel.