Teamcoaching

Teams

Sammen er vi stærke.

At få alle med i teamet og til at trække i samme retning er guld værd. At få en fælles forståelse, fælles referenceramme og mål gør, at fokus – og sandsynligheden for at nå dertil – er langt større.

Veistrup & Co. sammensætter og udformer – med udgangspunkt i virksomhedens specifikke behov og mål – dét, der skal til. Er der behov for samarbejdspartnere på området, har vi gode erfaringer på det område også.

I Teamcoaching faciliterer vi endvidere afklaring og handlingsplaner. Kan evt. følges op af individuelt 1:1 forløb.

”Vi har de sidste par år haft glæde af Susanne Veistrup til ExecutiveCoaching, salgscoaching og til workshop i forbindelse med Kick-off. Vi har både benyttet os af hendes konsulent- og coachingevner. Susanne har formået at løfte såvel den enkelte som hele teamet – hver gang. Vi har både nået målene – og nydt rejsen.”
– Philip Bertel, CEO, Zenzo Group A/S

“Jeg har som deltager på et kursus med Susanne haft stor gavn af den coaching, som Susanne gav mig. Her viste Susanne sin store styrke, hvor hun kan give en coaching på højt erhvervsplan og samtidig også kan coache på det private plan. På det erhvervsmæssige har Susanne vist stor styrke ved hurtigt at kunne forstå problemstillingen indenfor den givne branche, ved at give et godt modspil, og ved at være utrolig resultatorienteret. Jeg giver Susanne mine bedste anbefalinger. ”
– Erlend Gran, Direktør Consultlocus

Se flere referencer og kontakt for mere inspiration.