_MG_0191_e3_shOm – Susanne Veistrup som formidler

Fasten your seatbelts – this is your Captain speaking… This flight is heading for your goals and results.

Læn dig tilbage og nyd rejsen… du er nu under Susannes vinger.

Har du nogensinde mødt nogen, som på kort tid giver dig løsninger, der giver mening og forenkler det komplicerede? Ellers er du kommet til den rette person.

Susanne Veistrup kommer fra det private erhvervsliv, hvor hun gennem 23 år har arbejdet med salg, kommunikation og ledelse på flere niveauer. I dag er Susanne Professionel Erhvervscoach på 14. år, da hun i 2007 stiftede virksomheden Veistrup & Co., hvor hun gennem coaching, undervisning og foredrag hjælper individer, organisationer og virksomheder videre til næste niveau.

Hun har hjulpet et utal af firmaer (100+) til bedre resultater via workshops, kurser, undervisning og foredrag. Hun har coachet, sparret og udviklet høj som lav. Susanne har været inde i tusindvis af menneskers hoveder. I tidens løb er det blevet til mere end 9000+ timer i coaching-, sparrings- og udviklingsstolen.

Hvem skal ikke hyre Susanne Veistrup:
De dømmende, kritiske, perfekte, ansvarsflygtende, skylds-placerende og fyldt-med-forventninger-til-andre-typer slår sig på Susannes tilgang. Og det er gensidigt. Ifølge Susanne Veistrup er dette roden til meget ondt: Dårlig trivsel, manglende udvikling, ringere livskvalitet, mindre effektive medarbejdere samt udeblevne resultater – og burde luges ud som ukrudt på en smuk blomstereng.

Der er en bedre og mere effektiv tilgang. Og det deler hun gerne ud af.

Susanne Veistrup er hurtigtalende, energisk, nærværende og hjertelig. Hendes styrke er at forsøde, forenkle og forandre arbejds- såvel som privatlivets svære aspekter. Selv de alvorlige og seriøse emner videregiver hun på en let, forståelig og samtidig humoristisk måde.

Budskaber serveres med masser af eksempler, forståelige vinkler og historier samt metoder og modeller, der let kan tages i brug med det samme, så tingene huskes og indlæres, målene nås, alt i mens vi nyder rejsen.

Blandt kunder bliver Susanne kaldt ”miss Boost”. Selv længe efter Susanne ”has left the building”, hænger der en god energi af lyst til udvikling, motivation og inspiration samt en større portion mod til at handle. En af Susannes kunder har udtalt, at: ”Når Susanne har været her, kan jeg se en positiv udvikling både på ledergruppen, mine medarbejdere og på bundlinjen.”

Susanne og hendes formidling er så eftertragtet, at hun ligger under juletræet, bruges i lønforhandlinger og gives i gave til jubilæer. Ydermere bruges hun som belønning/ærespræmie til top-performende ansatte.

Susanne Veistrup er født i Danmark i 1966. Hun bor i Hørsholm, er gift med sit livs kærlighed, som hun har 4 skønne sønner med. Med til familien hører den lille hund Frk. Frida.

Susanne er lidt af en citatpusher. Yndlingscitat for tiden: ”Der er kun 2 ting i verden, jeg skal: Betale mine skatter og dø – på et tidspunkt. Alt andet bestemmer jeg selv. Alt andet vælger jeg selv. Og ja – valg har konsekvenser. Via valg kommer jeg fra et sted af frihed. Ikke tvang. Jeg har et valg. Det har du også!”
(‘Man skal da f.eks. børste sine tænder, ikke?’ Hertil kan svares: ‘Kun hvis du ønsker at passe på dine tænder…’)

Kontakt for mere inspiration, for at høre nærmere eller for at booke et foredrag. I risikerer også at lande med en indsigt.

”Jeg fik hyret Susanne ind til en 3 timers arrangement/workshop i projektlederklub 2 under Dansk IT med overskriften “arbejdsglæde og trivsel.” Et arrangement med intensitet, dynamik, nærvær, overraskelser, øvelser og refleksioner. Susanne er god til at møde folk “der, hvor de er” og tage en god dialog. Susannes værktøjskasse er enorm, og hun er god til at finde de værktøjer, der virker i en given situation og kommunikere disse videre, så de også kan bruges, når man er “gået hjem”. Jeg kan varmt anbefale Susanne som leverandør af coaching ydelser både personligt og i større grupper/teams.”
– Søren Bonde, Europæiske

Se flere referencer